MMKS PODHALE NOWY TARG

09.09.2021
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 1177x

PREDSTAVUJEME TÍMY SEZÓNY 2021/2022

If you prefer english, click HERE

Pred niekoľkými dňami sme ukončili predošlú sezónu. Teraz pokračujeme v predstavovaní účastníkov Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy v sezóne 2021/2022!

MMKS Podhale Nowy Targ vstúpil do KMHL v sezóne 2018/2019. "Potom, ako som sa stal prezidentom klubu, bolo jedným z mojich cieľov dostať naše družstvá do KMHL. Liga akceptovala našu žiadosť v roku 2018 a hneď v našej prvej sezóne sme štartovali v troch vekových kategóriách. Odvtedy, odohrali naše tímy množstvo ťažkých medzinárodných zápasov," uviedol Zdzislaw Zareba, prezident MMKS Podhale a pokračoval, "My v klube sme presvedčení, že takáto medzinárodná súťaž pomáha našim hráčom v ich raste, nielen ako hokejistom, ale tiež v rozvoji ich osobností. Pravidelná konfrontácia s rôznymi hokejovými školami, spoznávanie rôznych kultúr, návšteva nových miest ako aj nadväzovanie nových priateľstiev... to všetko ich posúva dopredu."

Klub z Noweho targu sa stal pevnou súčasťou Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy a počas uplynulých troch sezón zorganizoval i niekoľko kôl. "Podhale bolo , po Sanoku, druhým poľským klubom v našej súťaži. Od začiatku prejavovali veľkú snahu stať sa stabilným a spoľahlivým partnerom Ligy. Veľmi si to vážime a verím, že naše partnerstvo bude naďalej pokračovať," doplnil Peter Kločanka, riaditeľ KMHL.

Podhale sa v tejto sezóne KMHL predstaví v troch vekových kategóriách; U12, U14 a U16.

Hore