LKH LODZ

19.07.2021
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 900x

PREDSTAVUJEME TÍMY SEZÓNY 2021/2022

 
If you prefer english, click HERE
 
Karpatská mládežnícka hokejová liga s hrdosťou oznamuje meno ďalšieho účastníka sezóny 2021/2022! LKH Łódz sa v blížiacej sa sezóne predstaví v kategórii U14.

Łódzki Klub Hokejowy (Hokejový klub mesta Lodž) vznikol v roku 1994 a nadväzuje na tradíciu hokejového tímu, ktorý pôsobil v najstaršom športovom klube v Lodži, ŁKS, v rokoch 1929 až 1991.

"Naším cieľom je propagácia športových aktivít s ohľadom na princípy fair play. Tešíme sa na výzvu súperiť s ďalšími tímami z Poľska, ako aj s klubmi z krajín východnej Európy. Neviem či budeme vyhrávať, ale určite sa nepoddáme. Tešíme sa na naše skoré stretnutie na štadiónoch, “ uviedol Tomasz Grobelkiewicz, prezident klubu LKH Lodž.

LKH rozšíri zastúpenie Poľských klubov v KMHL. Klub z Lodže sa do KMHL zapojil už počas predošlej sezóny, keď jeho hráči štartovali v Poľskej kvalifikačnej skupine.

"Poľské tímy sú úzko prepojené s KMHL. Prvým bol Sanok, ako jeden zo zakladajúcich klubov Ligy, neskôr sa pridali Nowy Targ a Jastrzebie. Vo všetkých sme našli serióznych partnerov, zameraných na rozvoj svojich hráčov. Dúfame, že sa tím z Lodže stane neoddeliteľnou súčasťou súťaže pre ďalšie sezóny,“ dodal Krzysztof Czech, člen predstavenstva KMHL.

 

Hore