SEZÓNA 2021/2022

02.07.2021
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 1025x

If you prefer english, click HERE

Leto je tu, ale manažment KMHL usilovne pracuje na príprave ďalšej sezóny. Proces registrácie do Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy sa začal v máji. Počas dvoch mesiacov prejavilo záujem o vstup do súťaže viac ako 50 tímov rôznych vekových kategórií!

Družstvá, ktorým bola zo strany KMHL potvrdená registrácia, začali 1. júla proces potvrdenia členstva. "Počas dvoch mesiacov sme zbierali informácie najmä o tom, o ktoré vekové kategórie majú kluby záujem a kto vlastne má záujem o účasť v KMHL. Všetko sme si to potom vyhodnotili a na základe toho sme rozhodli o vekových kategóriách pre sezónu 2021/2022," priblížil Peter Kločanka, riaditeľ KMHL a pokračoval "V týchto dňoch sme o tom informovali kluby. Zároveň boli oboznámené so súťažným poriadkom Ligy ako aj o podmienkach členstva. Kluby majú teraz čas do 15. júla, aby splnii všetky náležitosti."

V tejto chvíli to vyzerá tak, že sa Karpatská mládežnícka hokejová liga v sezóne 2021/2022 bude hrať v piatich vekových kategóriách. Čo ak si niektorý zo zaregistrovaných klubov svoju účasť napokon rozmyslí? "Momentálne pracujeme s verziou 49 družstiev rozdelených do 5 vekových kategórií. To znamená po 7 tímov v kategóriách U12, U13 a U18. V U14 a U16 máme prihlásených po 14 tímov. V každej kategórií máme ešte pár klubov na "čakačke". Takže ak sa niekto z pôvodne potvrdených tímov rozhodne napokon do súťaže nezapojiť, začneme sa o vstupe baviť s ďalšími," dodal Peter Kločanka.

Aké tímy, a z ktorých krajín prejavili záujem o štart v KMHL v blížíacej sa sezóne? "V tejto chvíli môžem prezradiť len toľko, že prihlásené družstvá sú z 9 rôznych krajín. Mená klubov oznámime, až po potvrdení ich členstva," uzavrel Peter Kločanka.

 

 

 

Hore