ALL STAR GAME

14.03.2017
Uverejnil: Peter
Prečítané: 3275x

Počas záverečného kola v maďarskom Debrecíne sa uskutoční tiež "Zápas hviezd" Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy. V zápase bude každý klub reprezentovať 6 hráčov (5 hráčov v poli a 1 brankár). 

V sobotu, 1. apríla o 18. hodine proti sebe nastúpia tímy CJHL NORTH STARS a CJHL SOUTH STARS. V tíme "severu" si spolu zahrajú hráči klubov HK Mládež Michalovce, HK "Halycké Levy" Novojavorivsk a STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok. Proti nim nastúpi výber "juhu" zložený z hráčov Gladiators Dunarea Galati, DebMis Select a MŠKM TREBIŠOV.

Spestrením zápasu bude tiež účasť klubových prezidentov, manažérov a trénerov, ktorí vytvoria štvrté formácie a v zápase budú nastupovať len proti sebe. Hrací čas zápasu je stanovený na 3 x 15 minút. Nominácia hráčov bude zverejnená už čoskoro!

Hviezdne obsadenie mal mať "Zápas hviezd" aj na rozhodcovskom poste. V pozícií hlavného rozhodcu sa mal predstaviť bývalý vynikajúci medzinárodný rozhodca, pán Vladimír Mihálik, v roku 2000 ocenený ako najlepší rozhodca IIHF. Žiaľ pre problémy s kolenom sa v zápase predstaví "len" vo funkcii supervízora, ktorú v ostatných rokoch zastáva tiež na MS či OH.

Hlavným partnerom "Zápasu hviezd" je spoločnosť PETRONIUS STROPS s.r.o., ktorá je prevádzkovateľom internetového obchodu www.strops.sk, ktorý poskytuje kvalitné a značkové oblečenie pre každého na Slovensku, v Českej republike, Maďarsku, Chorvátsku a Rumunsku a čoskoro aj v ďalších krajinách EÚ. Cieľom spoločnosti PETRONIUS STROPS s.r.o. je vybudovať silnú a stabilnú značku predajcu širokého sortimentu oblečenia pre „všetkých“ za rozumnú cenu aj do ďalších krajín Európy. 

Partnerom "Zápasu hviezd" je spoločnosť 3b s.r.o. Firma 3b je mladou a prosperujúcou firmou v oblasti športu a reklamy, ktorá pôsobí na slovenskom trhu už deviaty rok. Filozofiou firmy je ponúknuť a zabezpečiť komplexnú starostlivosť pre našich zákazníkov, z čoho pramení aj celý názov firmy 3b Centrum športu a reklamy. 

all star game

Hore