Druhé kolo KMHL sa blíži!

24.11.2016
Uverejnil: Peter
Prečítané: 2548x

Už tento piatok (25. novembra) odštartuje v Sanok Arene druhé kolo KMHL.

Oficiálny program druhého kola odštartuje v piatok o 14,00 hod. zápas medzi MŠKM TREBIŠOV a Gladiators Dunarea Galati. Po tomto zápase bude slávnostné otvorenie. Ešte pred úvodným zápasom sa o 10. hodine stretne domáci tím Niedzwiadki Sanok s výberom Poľska do 15 rokov.

Na vedenie Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy sa v uplynulých dňoch obrátili predstavitelia PZHL (Polski Związek Hokeja na Lodzie) s požiadavkou odohratia priateľských zápasov ich výberu do 15 rokov s účastníkmi KMHL. Po získaní súhlasného stanoviska klubov, bola táto možnosť poľskej strane potvrdená. a tak po prvom kole, kedy sa ako špeciálny hosť predstavil tím Dinama Petrohrad, privítame hosťa aj na druhom kole v poľskom Sanoku.

Mladí reprezentanti Poľska odohrajú 4 zápasy. Prvý, s už spomínaným Sanokom, v druhom si na záver prvého dňa (o 19,00 hod.) zmerajú sily s tímom Gladiators Dunarea Galati. V sobotu ráno (8,30) to bude DebMis Select a večer o 19,00 ich preveria Halické Levy. Pre nedostatok času si nezahrajú s družstvami Michaloviec a Trebišova. 

 

 

 

Hore