Rádio ŠPORT - jediné športové rádio na Slovensku

06.09.2016
Uverejnil: Administrator
Prečítané: 2938x

     Rádio Šport je jediné rádio na Slovensku zamerané výhradne na šport. Počas dňa prináša Rádio Šport vo viacerých vysielacích blokoch pravidelný servis športových správ, rozbory športových udalostí, prehľad očakávaných podujatí, spravodajské zvukové príspevky z domácich i najdôležitejších svetových podujatí, ale aj zábavné ankety a množstvo súťaží o zaujímavé ceny. Sieť našich redaktorov a spolupracovníkov v súčasnosti pokrýva všetky športovo dôležité mestá Slovenska.


     Naše vysielanie spestruje výrazné a v slovenskom rozhlasovom éteri ojedinelé publicistické smerovanie. Zameranie Rádia Šport sa však netýka len najmasovejších a v médiách najviac prezentovaných športov. Vo vysielaní dostávajú priestor všetky športy vrátane menšinových a mládežníckych. Rádio Šport nie je svojím obsahom a programovým zameraním koncipované ako rádio regionálnych rozmerov, náš projekt je oveľa náročnejší. Okrem spravodajských blokov z agentúrnych zdrojov ponúkame autentické autorské materiály, ktoré pochádzajú priamo z tvorivej dielne Rádia Šport.


     V každej oblasti Slovenska, kde vysielame, alebo by sme chceli vysielať, je Rádio Šport z hľadiska obsahového smerovania alternatívou k mainstreamovým rádiám. Produkujeme program pre všetkých ľudí, ktorí majú blízko k športu aktívne či pasívne bez regionálnych rozdielov. Nezávislosť programovej a hudobnej dramaturgie je dominantou medzi našimi prioritami.

radiosport

Rádio Šport – jediné športové rádio na Slovensku!

www.radiosport.sk

Hore