DIVÁCKY REKORD

04.11.2019
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 1839x

PREDSTAVUJEME PARTNEROV

If you prefer english, click HERE

Ako sme vás už skôr informovali, usporiadateľské kluby budú počas druhého kola súťažiť o vytvorenie "Diváckeho rekordu" na zápase Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy. 

Počas blížiaceho sa víkendu sa budú o rekord pokúšať v Sanoku a v Debrecíne. Niedzwiadki sa budú snažiť v sobotu o 16-tej hodine v zápase s Kryžynkou Kyjev. Aj v Debrecíne sa budú usilovať o vytvorenie rekordu v sobotu, 9. novembra. Bude to v zápase domáceho DHK proti tímu Niedzwiadki Sanok. Jeho začiatok je naplánovaný na 14.40 hodinu. Tretím klubom zapojeným do súťaže o "Divácky rekord KMHL" sú Halycké Levy. O podrobnostiach z Novojavorivska vás ešte budeme informovať.  

Ten klub, ktorému sa podarí na vybratý zápas prilákať čo najviac fanúšikov bude odmenený hodnotnými cenami od partnerov KMHL.

Jedným z nich je spoločnosť A4ka, ktorá sa zaoberá výrobou športových dresov, fanúšikovských predmetov a športového oblečenia. Medzi jej ďalšie činnosti patrí reklamná činnosť, ale tiež realizácie športovísk. 

Tím, na ktorého zápase bude najviac divákov sa môže tešiť na peknú odmenu od spoločnosti A4ka. Tá venuje celému družstvu tričká a šiltovky s klubovými motívmi. Pripravená je tiež špeciálna zľava na výrobu zápasových dresov...

O ďalších partneroch, ako aj cenách pre víťazný tím, vás budeme informovať čoskoro... 

 

A4ka HOKEJ

 

 

Hore