Druhý hrací deň tretieho kola v skratke

11.02.2017
Uverejnil: Peter
Prečítané: 3448x

V sobotu pokračovalo šiestimi zápasmi 3. kolo Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy.

Dopoludnia boli na programe tri zápasy, v ktorých tabuľkovo lepšie postavené tímy potvrdili úlohu favorita. Najviac sa z favoritov potrápil poľský Sanok, ktorý zvíťazil nad maďarským tímom DebMis Select tesne 3:2. Potom nedali domáce Levy šancu Trebišovu. Do tabuľky si pripísali 3 body za víťazstvo 7:0. V treťom zápase dosiahli jednoznačné víťazstvo Michalovce. S Gladiátormi zvíťazili 6:0.

V popoludňajšom programe sa papierovým favoritom až tak nedarilo. Najprv MŠKM TREBIŠOV zdolal Niedzwiadki Sanok, keď mladí poliaci doplatili predovšetkým na svoju nedisciplinovanosť. Po výhre 3:0 získali Trebišovčania prvé tri body v treťom kole. V ďalšom zápase potvrdili Gladiátori z rumunského Galati postupné zlepšovanie svojej výkonnosti a tesne zdolali DebMis Select (3:2). Úlohu favorita zvládli až „Halycké Levy“ v záverečnom zápase druhého hracieho dňa. Pred takmer zaplnenou arénou zdolali v kvalitnom zápase Michalovce 4:0. Po prvom dejstve bol stav 1:0, v druhej polovici zápasu však potvrdili svoje víťazstvo troma gólmi.

Zajtra je na programe 6 záverečných zápasov tretieho kola. Pozornosť púta predovšetkým priamy súboj o druhé miesto medzi Sanokom a Michalovcami. Zmeny v tabuľke sa však môžu udiať aj v dolnej polovici tabuľky.


DebMis Select - STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok 2:3
MŠKM TREBIŠOV - HK „Halycké Levy“ Novojavorivsk 0:7
HK Mládež Michalovce - Gladiators Dunarea Galati 6:0
STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok - MŠKM TREBIŠOV 0:3
Gladiators Dunarea Galati - DebMis Select 2:1
HK „Halycké Levy“ Novojavorivsk - HK Mládež Michalovce 4:0

 

Hore