KMHL U15 napokon s 12 tímami

26.07.2018
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 1925x

Pred pár dňami sme vás informovali o vstupe ukrajinského HC Donbass Doneck do KMHL. Žiaľ tento klub sa napokon v lige nepredstaví.

"Môžem povedať, že rokovania s riaditeľom hokejovej školy Donbassu prebehli bez problémov. Dostali od nás odpoveď na všetky svoje otázky ohľadom fungovania Ligy, ako aj všetky potrebné dokumenty. Potom, ako si zobrali čas na rozmyslenie, prišla ich pozitívna odpoveď, ktorou potvrdili svoju účasť v KMHL U15 pre sezónu 2018/2019," uviedol Oleg Moller, 1. viceprezident KMHL.

Žiaľ už o pár dní prišla nečakaná a nepríjemná správa. "S poľutovaním musím informovať všetkých priaznivcov KMHL, že Donbass Doneck nebude účastníkom našej Ligy v blížiacej sa sezóne. Klub nás o tom informoval len niekoľko dní potom, ako svoju účasť potvrdil. Nevidím do "kuchyne" klubu, takže o ich dôvodoch môžeme len špekulovať," uviedol k aktuálnej situácii a pokračoval: "Neteší nás to, ale ani z toho nerobíme žiadnu tragédiu. V kategórii U15 máme 12 klubov, ktoré chcú hrať a na Ligu sa tešia. Tí sú pre nás dôležití, nie tí, ktorí záujem nemajú."

Súťaž sa tak odohrá podľa pôvodného plánu s 12-mi účastníkmi, ktorí budú rozdelených do dvoch 6-členných skupín. 

Hore