U18: Michalovce naďalej prvé

23.02.2018
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 2367x

Kategória U18 odohrala zápasy tretieho kola Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy počas posledného víkendu (16. - 18. február) v poľskom Sanoku. Toto kolo sa odohralo len za účasti šiestich tímov, keďže klub HA Brumov-Bylnice sa nemohol zúčastniť z dôvodu chrípkovej epidémie, ktorá zasiahla jeho hráčov. 

Počas troch dní sa najviac darilo hráčom STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok, ktorí si v domácom prostredí pripísali do tabuľky celkovo 15 bodov (vrátane predohraného zápasu 4. kola) a na druhý Novojavorivsk tak strácajú už len 2 body. V čele priebežnej tabuľky Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy U18 naďalej ostávajú mladíci HK Mládež Michalovce. Ich náskok pred druhými Levmi ostal nezmenený. Oba tímy získali v treťom kole po 9 bodov a zvládli aj predohrávaný zápas záverečného kola. Novojavorivsk tak stále stráca na prvú pozíciu 6 bodov.

Celkovo 7 bodov získali počas víkendu hráči MŠKM TREBIŠOV, vďaka čomu predstihli v tabuľke rumunských Gladiátorov. Tí v Sanoku nezískali ani bod a tak sa v tabuľke zosunuli na posledné miesto. Osem bodov Charkova,  ako aj absencia tímu HA Brumov-Bylnice, dopomohlo SDYUSSHORu k upevneniu štvrtého miesta v tabuľke.

Pozícia najlepšieho strelca i najproduktívnejšieho hráča ligy patrí naďalej Lukášovi Lačnému z HK Mládež Michalovce. Najlepším strelcom tretieho kola sa stal Alex Vargaeštók (MŠKM TREBIŠOV), ktorý strelil počas víkendu 6 gólov.

Autor fotografie na titulke: Tomasz Sowa

Hore