Dnes pokračuje druhé kolo KMHL

11.11.2017
Uverejnil: Peter
Prečítané: 2215x

Úvodný hrací deň druhého kola Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy priniesol zmeny v tabuľke, prvé body pre MŠKM Trebišov, ako aj prvé nerozhodné výsledky v tejto sezóne.

Práve Trebišov dosiahol v oboch svojich zápasoch remízu. V nájazdoch mal menej štastia ako hráči Charkova a Brumova a tak si za dve prehry po samostatných nájazdoch pripísal do tabuľky prvé dva body v tejto sezóne. O tretie miesto v tabuľke prišiel poľský Sanok, ktorý podľahol vysoko vedúcim Michalovciam (0:10) a získal 2 body za víťazstvo po sam.nájazdoch v zápase s českým Brumovom-Bylnice. Na druhé miesto sa zásluhou lepšieho skóre dostali hráči Charkova. Vrcholom prvého dňa bol v Novojavorivsku súboj domácich Levov a Michaloviec. V zápase bohatom na góly sa napokon tešili mladí Slováci a po víťazstve 8:6 si upevnili vedúce postavenie v tabuľke.

Tabuľkové poradie sa zmenilo aj v kategórii U16. Na prvom mieste je stále bez straty bodu Charkov, no na druhom mieste predstihol Kyjev Michalovce. Tie si najprv pripísali "povinné" víťazstvo nad Gladiátormi, no v záverečnom zápase dňa podľahli hráčom Debrecínu. Ten vo svojom prvom zápase podľahol Kyjevu futbalovým výsledkom 0:1 a tak mu aj naďalej patrí v tabuľke priebežné štvrté miesto. V dolnj časti tabuľky nedošlo k žiadnym zmenám. Gladiátori z Galati naďalej čakajú na svoje prvé body.

O tie zabojujú už dnes s domácim Sanokom a s dobre hrajúcimi Maďarmi. Sobota prinesie tiež zaujímavé súboje o čelo tabuľky. Silu Charkova preverí druhý Kyjev a svoju stúpajúcu formu bude chcieť proti ním potvrdiť i Debrecín. Zaujímavý bude tiež súboj o druhé miesto medzi Kyjevom a Michalovcami. 

Aj v Novojavorivsku je dnes na programe niekoľko zaujímavých zápasov. Michalovce sa stretnú s Charkovom, ktorí ich zatiaľ ako jediný dokázal zdolať. V zápase so Sanokom bude Charkov bojovať o udržanie tretieho miesta, na ktorom vystriedal práve mladých Poliakov. Rastúcu formu bude chcieť potvrdiť Trebišov, no v zápasoch s Novojavorivskom a Sanokom to nebude mať ľahké. 

Hore