Oleg Moller: Tešíme sa na novú sezónu!

27.07.2017
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 2510x

Pozdrav Olega Mollera, viceprezidenta Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy všetkým hráčom, trénerom, funkcionárom a fanúšikom KMHL...

Dobrý deň, vážení športoví priatelia!

Do prvého vhadzovania puku v druhej sezóne Karpatskej mládežníckej hokejovej ligy nám ostáva necelý mesiac. Už len jeden mesiac očakávania! Mesiac je krátka, ale zároveň i dlhá doba.

Prípravy na novú sezónu vrcholia ako vo vedení Ligy, tak aj u vás, v kluboch, ktoré sú jej súčasťou. Vieme, kto z vás už je v plnej tréningovej záťaži na ľade, i to, kto sa na ľad ešte len chystá. Tak isto dobre vieme, v akom ste očakávaní príchodu novej sezóny. Verím, že sa na ňu tešíte rovnako ako ja, rovnako ako celé vedenie KMHL. A viete prečo? Pretože sme počas uplynulej sezóny spoločne odviedli skvelú prácu. Sami sebe sme pripravili krásny hokejový sviatok, ktorého „meno“ je Karpatská mládežnícka hokejová liga!

Teraz na prahu novej sezóny by som chcel pripomenúť mená klubov, ktoré sa podieľali na vzniku KMHL. Sú to HK Halycké Levy Novojavorivsk, HK Mládež Michalovce, STS UKS Niedzwiadki MOSiR Sanok, Hokiklub Debrecen, Miskolci Jegesmedvek a MŠKM Trebišov. Všetkým „zakladateľom“ patrí naše poďakovanie. Zvlášť by som však chcel poďakovať vedeniu rumunského klubu Gladiators Dunarea Galati. Tento klub „naskočil do ligového vlaku“ v poslednej chvíli. Súhlasili so všetkými podmienkami ich účasti v lige aj napriek tomu, že pre veľkú vzdialenosť nemali nárok na organizáciu ligového kola v domácom prostredí. Všetko podriadili jedinému – dať šancu svojim hráčom hrať hokej. Gladiátori sa počas sezóny prezentovali ako organizované a disciplinované družstvo nie len na ľade, ale aj mimo neho. Od začiatku potvrdili oprávnenosť patriť do tejto hokejovej spoločnosti. Svojím prístupom si zaslúžili právo usporiadať domáce kolo v kategórii U18 v blížiacej sa sezóne, čo bolo jednohlasne schválené všetkými klubmi.

Pred novou sezónou sa naša hokejová rodina rozrástla. Novými členmi KMHL sa stali - HC Brumov-Bylnice (CZE), SDYUSSHOR Charkov (UKR) a DYUSSH "KRYŽYNKA" Kyjev (UKR). Pevne verím, že budú pre našu spoločnú Ligu prínosom a že sa budú snažiť o jej rozvoj a propagáciu vo svojich krajinách.

Vážení priatelia, dovoľte mi, aby som Vám v mene "nášho tímu", teda v mene správnej rady KMHL poďakoval za to, že o pár dní vstúpime do druhej spoločnej sezóny. To, že v súťaží pokračujú „zakladajúce“ kluby, ako aj záujem zo strany ďalších klubov berieme ako ocenenie našej doterajšej práce. S úctou a pokorou k vašej dôvere vás chcem v mene celého vedenia KMHL ubezpečiť, že sa budeme aj naďalej snažiť robiť všetko preto, aby táto súťaž bola stále kvalitnejšia, zaujímavejšia a perspektívna do ďalších rokov.

Prajeme vám kvalitnú prípravu na novú sezónu a tešíme sa na stretnutie s vami už o mesiac na Slovensku! 

 

clanok             

logo STILUS New2

Hore