U16: Zápas hviezd rozhodol gól 5 sekúnd pred koncom

08.04.2018
Uverejnil: cjhl
Prečítané: 2972x

Do Zápasu hviezd vstúpili lepšie hráči oblečení v bielych dresoch. Vedení kapitánom Kostiantynom Ostapenkom sa ujali vedenia už v prvej minúte zásluhou Rolanda Ponechala (Gladiators Dunarea Galati). V štvrtej minúte zvýšil na 2:0 Jozef Dudurič (HK Mládež Michalovce). Biely dokázali vyrovnať ešte v prvej tretine, keď sa v rozpätí dvoch minút presadili Adam Gajdošík (HA Brumov-Bylnice) a Arsen Paliichuk (Kryžynka Kyjev). V druhej tretine sa "čierny" ujali vedenia zásluhou Romana Myroshnika (Kryžynka Kyjev), no už o tri minúty bolo vyrovnané. Na 3:3 upravil Oleg Belousov z tímu Kryžynka Kyjev. V tretej tretine sa vedenia ujali opäť "biely", keď sa druhýkrát v zápase presadil Jozef Dudurič (HK Mládež Michalovce). V záverečnej tretine vyrovnal, taktiež svojim druhým gólom v Zápase hviezd, Roman Myroshnik z Kyjeva. Keď sa už zdalo, že sa zápas skončí spravodlivou remízou, od modrej čiary prestreli všetko čo stálo v ceste Arsen Sivirin, hráč Kryžynky Kyjev, a 5 sekúnd pred koncom upravil na konečných 5:4 pre "čiernych".

V doplnkových samostatných nájazdoch sa gólovo presadili len hráči v čiernych dresoch. Svoje nájazdy gólom zakončili Serhii Poimanov (Charkov), Tymofii Savytskyi (Kyjev) a Adam Gajdošík (HA Brumov-Bylnice).

 

ALL STAR TEAM "ČIERNY" - ALL STAR TEAM "BIELY" 5:4 (2:2, 2:1, 1:1)


Góly "čierny": Adam Gajdošík (András Bartók, Bence Sándor), Arsen Paliichuk (Serhii Poimanov, Vojtěch Petrú), Roman Myroshnik (Gabriel Ostafinski, Serhii Poimanov), Roman Myroshnik (Adam Gajdošík), Arsen Sivirin (Vojtěch Petrú, Arsen Paliichuk)

Góly "biely": Roland Ponechal (Marcin Duleba, Oleg Belousov), Jozef Dudurič (Kostiantyn Ostapenko, Vasile Nicolas Rares), Oleg Belousov (Vasile Nicolas Rares, Kyrylo Shashunkin), Jozef Dudurič (Roland Ponechal)

  

 

  

 

V Zápase hviezd nastúpili družstvá v týchto zostavách:

ČIERNY

brankári: Catalin CAPSA (Galati), Jakub HRUBOVSKÝ (Michalovce), Savva SERDIUK (Kyjev)

obrancovia: Simon ČOLLÁK (Michalovce), Bence SÁNDOR (Debrecen), Artem SHUBA (Charkov), Arsen SIVIRIN (Kyjev), Kornél SZABÓ (Debrecen), Gabriel OSTAFINSKI (Sanok)

útočníci: András BARTÓK (Debrecen), Adam GAJDOŠÍK (Brumov-Bylnice), Raul MAFTEI (Galati), Roman MYROSHNIK (Kyjev), Arsen PALIICHUK (Kyjev), Vojtech PETRÚ (Brumov-Bylnice), Serhii POIMANOV (Charkov), Tymofii SAVYTSKYI (Kyjev) ... Filip SIENKIEWICZ (kapitán, Sanok)

tréneri: Igor ARKYHPENKO (Kryžynka Kyjev), Tibor TARTAĽ (HK Mládež Michalovce)
manažér: Vladimír Mihalík

BIELY

brankári: Tamás ANTEK (Debrecen), Kyrylo RYZHOV (Charkov), Andrej ŽIŽKA (Brumov-Bylnice)

obrancovia: Oleg BELOUSOV (Kyjev), Claudiu MLADIN (Galati), Jakub PACÍK (Brumov-Bylnice), Kyrylo SHASHUNKIN (Charkov), Matej ŠIMKO (Michalovce), DAWID Zólkiewicz (Sanok)

útočníci: Bence DIÓSZEGI (Debrecen), Jozef DUDURIČ (Michalovce), Marcin DULEBA (Sanok), Volodymyr KHARIN (Charkov), Anna Mária LODŇANOVÁ (Brumov-Bylnice), Roland Ponechal (Galati), Vasile Nicolas RARES (Galati), Bogdan STEPANCHENKO (Michalovce) ... Kostianytyn OSTAPENKO (kapitán, Charkov)

tréneri: Oleksandr PANCHENKO (SDYUSSHOR-2002 Charkov), József GYORGY (Debreceni Hoki Klub)
manažér: Oleg Moller

Hore